Vasile Magradean
64 vizualizări 29 oct 2019

Dăncilă a spus că a discutat cu minerii despre voucherele de vacanţă.

„Există o nemulţumire justificată, pentru că noi am prevăzut în bugetul pe anul acesta vouchere de vacanţă pentru dânşii, dar în Consiliul de Administraţie se pare că au decis ca acestea să nu se mai acorde. Am vorbit cu ministrul Economiei, va avea astăzi o discuţie cu conducerea Salinei pentru a debloca această situaţie”, a spus Dăncilă.

Aproximativ 100 de angajaţi ai Salinei Ocna Dej continuă marţi protestul faţă de neacordarea voucherelor de vacanţă, sperând că vor fi chemaţi la discuţii de conducerea societăţii. Reprezentanţii angajaţilor au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că s-a vorbit cu directorul Salinei şi cu membrii Consiliului de Administraţie, de la care aşteaptă rezolvarea situaţiei.

Angajaţii Salinei Ocna Dej, judeţul Cluj, au întrerupt luni activitatea, nemulţumiţi că nu primesc vouchere de vacanţă.

Directorul Salinei Ocna Dej, Ovidiu Moldovan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că speră să se ajungă la rezolvarea problemelor în urma negocierilor.

Salina Ocna Dej este o veche unitate minieră din Ocna Dejului, judeţul Cluj, specializată pe extracţia sării geme în stare solidă.

 

Citește și: