Vasile Magradean
600 vizualizări 26 nov 2019

Potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook, Adrian Stângă a scris că reformarea partidului trebuie să înceapă de la membrii simpli care nu trebuie să accepte derapaje de la statutul PSD.

„Având în vedere faptul că întotdeauna am respectat statutul PSD şi că nu pot fi de acord ca acesta să fie încălcat prin numirea lui Oprea ca vicepreşedinte PSD cu drept de vot in CEX, prin prezenta îmi prezint public demisia de onoare din funcţia de vicepreşedinte PSD Oradea. Consider că reformarea partidului trebuie să înceapă de la membrii simpli ai partidului care nu trebuie să accepte aceste derapaje de la Statutul PSD pe care personal l-am votat!”, se arată în postare.

Adrian Stângă este director tehnic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor şi fost consilier local din partea PSD în Consiliul Local Oradea în legislatura trecută.

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea a fost prezent duminică seară la sediul PSD, iar Viorica Dăncilă a declarat Oprea a fost acolo deoarece este vicepreşedinte în Comitetul Executiv al partidului, funcţie obţinută în urma semnării unui protocol de colaborare.

Ulterior, deputatul PSD Liviu Pleşoianu i-a transmis Vioricăi Dăncilă un mesaj de indignare: „Cuuuuum? Dăncilă, îţi baţi joc de noi??? Gabriel Oprea a fost făcut VICEPREŞEDINTE PSD!?? Adică eu, după ce am luptat pentru adevăr în comisia -Sufrageria lui Oprea-, sunt într-un partid în care Oprea e vicepreşedinte şi votează în CEx!?? Sunteţi zdraveni la cap?!? Dăncilă, du-te! Ia-l pe Oprea şi duceţi-vă-n ce #SUFRAGERIE vreţi! ...Cu toţi cei din PSD care au ştiut şi au fost de acord cu aşa ceva! Exact lipsa asta de caracter, exact bătaia asta de joc la adresa alegătorilor şi a celor care chiar am luptat pentru adevăr şi dreptate i-au mai dat lui Werner un mandat!”.

La rândul său, Gabriel Oprea a declarat că a acceptat invitaţia de a reveni în PSD nu pentru „ciolan", ci a venit „la greu".

Citește și: