Vasile Magradean
461 vizualizări 10 oct 2019

„Am semnat moţiunea de cenzură şi am rămas consecvent să duc demersul meu critic la adresa CEX al PSD şi am votat, conform legii, secret, cu bile. Nu am plecat cu bilele, dar am votat secret, aşa cum m-am angajat. Mi-am făcut datoria conform conştiinţei mele de membru vechi de partid. Dacă au înţeles ceva cei împotriva cărora m-am manifestat bine, dacă nu, iar e bine. În ceea ce priveşte rezultatul votului, pot spune doar că asta a fost voinţa Parlamentului şi mă bucur că am reuşit să votez secret, cu toate camerele şi încercările de a filma cum votez. Nu au dispărut bile din urnă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Marius Bota.

Întrebat cine ar fi vinovat de căderea Guvernului în urma moţiunii de cenzură, acesta a răspuns că „CEX-ul unanim şi CEX-ul mic”.

Bota nu a explicat ce înseamnă „CEX-ul unanim şi CEX-ul mic”, spunând că se grăbeşte, dar a lăsat să se înţeleagă că este nemulţumit de undele decizii luate în CEX, dar şi într-un cadru mai restrâns al PSD.

Întrebat, în continuare, dacă Viorica Dăncilă ar trebui să rămână preşedintele PSD, deputatul a răspuns că nu este în situaţia să decidă acest lucru: „Va fi un CEX vineri”.

 

Citește și: