Petriana Condrut
48 vizualizări 10 iun 2019

„E un partid mare, avem oameni valoroşi, sunt opinii diferite, dar eu ştiu că ori de câte ori acest partid a fost în cumpănă s-a unit. Şi eu sper să facem acest lucru. Dincolo de candidaţi, e important să unim partidul", a declarat Viorca Dăncilă.

Întrebată dacă Gabriela Firea ar fi variantă pentru prezidenţiabil, Dăncilă a spus: „Mi-ar plăcea ca cineva cunoscut să candidze la prezidenţiale. Fie că e femeie ori bărbat eu voi susţine candidatul nostru"

Legat de profilul candidatului: „Cred că românii doresc un om echilibrat, care să fie preşedintele tuturor românilor, un om care să nu împartă în partidul meu şi partidul altora. Cred că trebuie să fie un preşedinte mediator. Cred că preşedinte jucător am avut şi cred că românii nu îşi mai doresc un preşedinte jucător. Sper. Vom vedea la alegeri".

Premierul anunţă că este posibil ca în luna iulie să fie un nou congres. „Eu cred că în luna iulie mai putem să facem un Congres, pentru că aşa e statutul ca prezideţiabilul să fie votat în Congres. Pentru că trebuie să facem mai multe sondaje (de ce e Congresul în iulie – n.r.). Tratăm cu foarte multă seriozitate acest lucru".

Citește și: