Vasile Magradean
198 vizualizări 27 oct 2019

Kelemen Hunor a declarat duminică la Braşov că a avut dezbateri doar cu candidatul PMP, Theodor Paleologu, la Iaşi şi la Bucureşti.

„Regret că nu există dezbateri în această campanie, singura dezbatere a fost întâlnirea mea cu Theodor Paleologu la Iaşi şi în Bucureşti, îmi pare rău că ceilalţi candidaţi fug de dezbatere. Prin această fugă, de fapt, ei aduc un lucru negativ în această campanie şi este o lovitură la adresa democraţiei, fiindcă democraţia, în sensul cel mai frumos al cuvântului, este dialogul, dezbaterea, argumente şi într-o campanie electorală, mai ales pentru alegerile prezidenţiale, dezbaterea, dialogul, ar trebui să fie pe primul loc. Să ştim ce gândesc candidaţii despre România, despre societatea românească, despre viitorul unde ar trebui să ajungem peste 5 ani, peste 10 ani”, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a mai declarat că ar vrea să existe mai multe dezbateri între candidaţi până la sfârşitul campaniei electorale.

„Din acest punct de vedere încă mai avem timp şi aştept să existe mai multe dezbateri, să existe mai multe întâlniri între candidaţi”, a spus Kelemen.

 

Citește și: