Laura Buciu
Mediafax
344 vizualizări 17 mai 2018

Liviu Dragnea anunţă că va răspunde, aplicat, la toate criticile preşedintelui Iohannis, după ce acesta se va întoarce în ţară.

„Când un oficial român este plecat din ţară, eu niciodată nu l-am atacat, niciodată nu l-am vorbit de rău pentru că nu vreau ca acel oficial, indiferent cine e, că e adversar politic sau nu, să fie pus într-o situaţie dificilă. După ce ce întoarce vă garantez că o să răspund şi o să răspund destul de aplicat, nu numai la această afirmaţie, ci la toate afirmaţile”, a spus Dragnea.

Întrebat de jurnalişti despre afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis, că „cineva se uită prea des la filme cu mafioţi”, Liviu Dragnea a spus că va da toate răspunsurile când şeful statului va veni în ţară.

„Ştiu exact ce a spus şi vă garantez nu veţi fi nemulţumiţi în ceea ce priveşte răspunsurile. Este acolo, este preşedintele acestei ţări pe care eu o iubesc foarte mult şi la întoarcerea în ţară o să răspund”, a răspuns Dragnea.

Totodată, întrebat dacă este posibilă o suspendare a preşedintelui, Dragnea a spus: „Exclus, nici vorbă”.

Liderul PSD a afirmat că s-ar fi aşteptat la preşedintele Iohannis să vorbească, în Bulgaria, despre întâlnirea la care participă sau despre ce interese are România.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a declarat, joi, în Bulgaria, că afirmaţiile potrivit cărora premierul ar face bine să facă ce i se spune s-au referit doar la demisie, precizând că nu au fost ameninţări. Şeful statului îşi menţine opinia privind demisia Vioricăi Dăncilă.

" Eu nu îmi permit să ameninţ pe nimeni, cum ar fi o atitudine primitivă. Nu, eu m-am referit exact la demisie, iar dacă cineva se uită prea des la filme cu mafioţi este problema sa", a spus Iohannis.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că ”ameninţarea explicită” a preşedintelui Klaus Iohannis la adresa premierului Viorica Dăncilă este făcută ”în stil mafiot”. Liderul PSD s-a referit la o declaraţie în care preşedintele Iohannis a spus că Viorica Dăncilă ar face bine "să facă ce i se spune".

Citește și: