Mihaela Gidei
1710 vizualizări 25 oct 2019

Surse din ANP au precizat, pentru MEDIAFAX, că Liviu Dragnea nu va mai beneficia de o zi în libertate după ce Penitenciarul Rahova i-a respins cererea de permisie. Fostul lider PSD ar fi trebuit să iasă din închisoare la începutul lunii noiembrie. Iniţial, o comisie îi aprobase cererea. 

„După aproape 5 luni de puşcărie - mai bine zis 2 luni, fiindcă minimum 3 luni sunt necesare pentru cunoaşterea locului de deţinere a celui care a suprimat, prin partidul pe care l-a condus, sistemul penitenciar şi a tratat cu sfidare condiţiile de muncă ale poliţiştilor din penitenciare, beneficiază de permisiunea ieşirii din penitenciar pentru 1 zi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Sorin Dumitraşcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Penitenciarelor.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Acesta a formulat, în urmă cu câteva zile, la instanţa supremă mai multe căi de atac faţă de condamnarea de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

 

 

Citește și: