Silviu Bănilă
3049 vizualizări 28 ian 2019

„Daca nu v-ati prins, avem parte de o bunăstare istorică! Avem in sfarsit proiectul bugetului de stat pe deplin paralel, configurat in viziunea liderului PSD, Liviu Dragnea. Conform acestuia, Romania are parte de cea mai mare crestere din istorie. Pe pagina sa de Facebook, Dragnea ne aduce la cunostinta ca ‘Romania a incheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde in plus fata de anul 2016, reprezentand o crestere de 32%. PIB-ul Romaniei a ajuns in 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei in plus fata de 2016, adica o crestere de 25%’.

,,Mai, sa fie?! Unde o fi fulminanta crestere, spectaculoasa, naucitoare, ca ne perindam imaginar ca printre stelele eminesciene, adica bugetul ‘era pe cand nu s-a zarit, azi il vedem, si nu e…’. Nu am vazut nicio investiţie serioasă, de anvergura nationala, in Romania cotropita prin minciuna de doi ani incoace de pesedistii lui Liviu Dragnea. Pesemne o duceti foarte bine, dragi romani, si nu v-ati prins inca.

 Vistieria tarii si buzunarele dumneavoastra sunt pline, bunastarea si prosperitatea abunda istoric, economia tarii zumzaie fericita, pesedismul ne umple de miere, dusmanii de fiere, iar Veorica reprezinta matca recunostintei noastre guvernamentale. Grijania lor de ‘sorosi’, multinationale, banci si dusmani nerecunoscatori de prin UE, fire-aţi ai dreacu’ cu Schengenul, MCV-ul, statul de drept si rezolutiile voastre cu tot! Bai, se aude la Bruxelles, Teleormanul e ‘fruncea’ Europei!”, a scris pe Facebook Marius Paşcan.

„Ma cuprinde panica, gandindu-ma ca la asa crestere economica vor migra catre Romania bietii ‘migranti’, impreuna cu necajitii din Germania, Franta, Marea Britanie etc., mai stii, poate ne pricopsim si cu americanii refugiati catre un asa El Dorado irezistibil. Liviule, muica, mergi de te cauta la un psihiatru”, a mai scris PMP-istul.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus faţă de anul 2016, reprezentând o creştere de 32%!!
PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25%!!
Sunt cele mai creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!
#indraznestesacrezi”, a transmis Dragnea pe Facebook.

Citește și: