Ana Petrescu
255 vizualizări 14 dec 2019

„Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro România Brăila. În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerile locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”, potrivit documentului semnat de Ion Rotaru, preşedintele PSD Brăila, obţinut de MEDIAFAX.

Mihai Tudose a demisionat din Pro România pe 2 decembrie. Tudose nu a făcut nicio precizare cu privire la mandatul său de europarlamentar, deşi conducerea din Pro România i-a cerut să renunţe la această funcţie.

La finalul lunii ianuarie, fostul premier demisionase din PSD.

De asemenea, membri ai organizaţiei Pro România Brăila au demisionat în bloc, duminica trecută, din partid, potrivit unui anunţ făcut pe Facebook de Emilia Meiroşu, care a fost printre deputaţii care au votat la învestirea noului Guvern.

 

Citește și: