Alexandru Costea
137 vizualizări 10 iun 2019

„A fost o discuţie în care probabil s-au strâns foarte multe lucruri şi oamenii au simţit nevoia să vorbească. Eu am lăsat să-şi reproşeze ceea ce aveau de reproşat, să-şi spună păsurile, dar după acest CEx cred că este important să ne arătăm respectul unul faţă de celălalt şi să vorbim despre problemele politice ce ţi mai puţin despre problemele personale. Dacă vrem să avem succes, trebuie să fim o echipă unită în care există acest respect reciproc. Nu s-au înjurat. Şi-au reproşat anumite lucruri, care cred că s-au finalizat şi că de acum încolo pornim pe alte principii, cel al respectului reciproc, al abordării constructive şi al obiectivelor care ne stau în faţă", a declarat Viorica Dăncilă, luni, la finalul şedinţei BPN al PSD.

Reacţie vine în contextul în care preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat, luni, că nu îşi aduce aminte dacă l-a ameninţat cu bătaia pe preşedintele PSD Vrancea Marian Oprişan.

„Nu, nu ne înjurăm unii pe alţii. Acum prietenia mea cu domnul Oprişan e de mult timp. Dar nu e vorba de înjurături şi sub nicio formă de bătaie”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni, înainta şedinţei Biroului Politic al PSD.

Foto: Hepta

Citește și: