Gandul
649 vizualizări luni, 13:00

Surse din PSD au declarat pentru digi24.ro că fosta consilieră a lui Dragnea, condamnat la închisoare, vrea să-şi facă loc lângă noua conducere a partidului, în special în jurul noului lider Marcel Ciolacu.

Alexandrescu este considerată o apropiată de bază a lui Liviu Dragnea şi s-a ocupat de imaginea şi comunicarea fostului lider PSD.

Dragnea o mutase pe Alexandrescu de la cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor, la Guvern, pe postul de consilier al Vioricăi Dăncilă, dar după condamnarea fostului preşedinte PSD, Dăncilă a demis-o. Despre Anca Alexandrescu se spunea că este omul care are o influenţă asupra Viorică Dăncilă.

Mai mult, atitudinea ei dură ar fi determinat-o pe Dăncilă să spună că este „una dintre cele mai rele persoane pe care le-am întâlnit în viaţă”.

Fostul premier o suspecta pe Alexandrescu că i-a introdus greşeli în discursuri pentru a-i compromite imaginea, pentru a nu deveni o ameninţare pentru Dragnea.

Anca Alexandrescu a mai coordonat departamentul de comunicare pentru foştii premieri Adrian Năstase şi Victor Ponta, dar s-a ocupat şi de imaginea fostului edil al Capitalei, Sorin Oprescu.

Citește și: