Madalina Prundea
126 vizualizări 19 ian 2020

Traian Băsescu apreciază că Nicuşor Dan ştie toate problemele Capitalei, de care se ocupă încă din perioada mandatului său la conducerea Primăriei Municipiului Bucureşti.

Traian Băsescu a precizat, într-o intervenţie telefonică la Digi24, că PMP susţine candidatul PNL şi tocmai prin prisma acestui fapt, l-ar vedea pe Nicuşor Dan candidat, „mergând până acolo încât să îl accepte pe Nicuşor Dan candidat, ca nu au altul”.

Traian Băsescu consideră mai potrivit ca Ludovic Orban să nu fie desemnat candidat la conducerea PMB, pentru a continua proiectele la nivelul Executivului, iar „Nicuşor Dan să vadă de âaştigarea Primăriei Capitalei”.

Comentând pe baza eventualelor nume de candidaţi din partea PNL, Traian Băsescu a declarat că „Rareş Bogdan mi-a devenit simpatic, dar e greu să cobori din studioul de la Ralitatea Tv şi să intri în acea formidabilă uzină care e Primăria Capitalei, care e mai  grea decat cel mai greu minister. Îmi pare că Nicuşor Dan o cunoaşte”. Dacă vor fi alegeri într-un singur tur, Traian Băsescu îl vede pe Nicuşor Dan candidatul potrivit pentru a fi susţinut de PNL.

Nicuşor Dan este candidat independent susţinut de USR Bucureşti la Primăria Capitalei.

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbăta trecută, că PNL va avea un candidat propriu în cursa pentru Primăria Capitalei. Liderul PNL a declarat dumincă, într-un interviu pentru Hotnews.ro, că luni va fi lansat un sondaj de opinie care va testa potenţialii candidaţi ai partidului, fiind vorba despre patru persoane care vor fi măsurate, precizând că el nu se află în această listă.

Potrivit Digi24, în sondajul comandat de PNL sunt măsuraţi şi Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu din partea alianţei USR-PLUS. De asemenea, Nicuşor Dan este măsurat şi în varianta în care ar candida Vlad Voiculescu din partea alianţei, iar Nicuşor Dan ar rămâne candidat independent.

 

Citește și: