29105 vizualizări 14 mar 2018

„Domnul Maior şi domnul Coldea, dacă vor să vorbească, mâine Dragnea face 150 de ani de puşcărie. Dragnea nu ştie nimic compromiţător despre Maior şi Coldea. Absolut nimic! În schimb, ei ştiu despre Dragnea. Deci cocoşelile astea ale lui sunt la stilul ”hai să negociem”. Ăsta e stilul Dragnea. Şi cu Kovesi aţi văzut că ba e luptător, ba e prietenos. El e ca la târg aşa, la Alexandria, te duci şi te tocmeşti, ba cu Iohannis, ba cu Maior. Nu e chiar aşa şi de asta i se şi înfundă”, a declarat Ponta, la B1 TV. 

Fostul director al SRI, George Maior, a declarat, pe 27 februarie, în comisia de control SRI, că Liviu Dragnea, Codruţa Kovesi, Livia Stanciu şi Victor Ponta participau la petrecerile date în sedii ale Serviciului Român de Informaţii, el afirmând că erau nişte întâlniri informale ale unor oameni care au relaţii formale.

În replică, Liviu Dragnea a susţinut că fostul şef al SRI  „a ascuns foarte multe lucruri”, la audierea din Comisia pentru controlul SRI, afirmând că atunci când „va avea şi el loc la comisie” o să spună, la rândul său, „multe lucruri”. „Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri, din păcate şi cred că nu a făcut bine. Când o să am şi eu loc la comisie, o să spun multe lucruri. (...) Când o să ajung la comisie o să spun. Eu nu ameninţ pe nimeni, tot îi dau semnale domnului Manda, şi poate îi dau un mărţişor”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze declaraţiile făcute de fostul şef al SRI George Maior, la audierea din Comisia parlamentară pentru controlul SRI.

 

Citește și: