710 vizualizări 14 nov 2019

Deputatul USR Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură din Parlament, i-a solicitat, joi, premierului PNL Ludovic Orban să îl dea afară pe Mădălin Voicu.

"Toţi oamenii guvernului PSD sunt incompetenţi şi numiţi pe pile, zice PNL. Mai puţin Mădălin Voicu. Pare că premierul Orban încă îl aşteaptă „cu braţele deschise“ pe Voicu în PNL, din 2009 încoace. Mădălin Voicu e singurul secretar de stat de la Ministerul Culturii rămas în funcţie după schimbarea guvernului. Şi pentru că n-a dat semne, în doi ani şi jumătate la Minister, că a făcut ceva, orice, concret acolo, care să-l facă vital şi de neînlocuit pentru cultura României, sub cel mai toxic ministru al Culturii din istoria ţării, din două una, criteriul competenţei pentru PNL e ori să fi stat trei ani degeaba pe banii statului, ori să ai relaţii tandre, de lungă durată, cu liderul partidului. În oricare variantă, e vorba de ipocrizie. Cruntă. (...) Şi ştiţi ce zicea Mădălin Voicu, vechi membru PSD, despre moţiunea de cenzură? Spunea că „Moţiunea nu o să treacă. Am eu un feeling, aşa. La 25 de ani de experienţă în politică, ştiu şi care e pulsul realităţii“. Probabil acelaşi feeling îl face să creadă că s-a înşurubat pe viaţă în biroul de secretar de stat", a scris Bulai, pe Facebook.

Mădălin Voicu avea în coordonare, la ministerul Culturii, Direcţia Cultură Scrisă şi Creaţie Contemporană, exclusiv în domeniul muzical.

 

 

 

Citește și: