Teodor Bobei
116 vizualizări 17 ian 2020

"PSD votează eliminarea pensiilor speciale. Convocăm Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a face ceea ce este corect şi, în acelaşi timp, cerut de milioane de români: eliminarea pensiilor speciale! Cei de la PNL îşi demonstrează încă o dată neseriozitatea: s-au lăudat că vor elimina pensiile speciale, dar nu au făcut nimic. Dacă voiau cu adevărat, le eliminau când şi-au angajat răspunderea. Asta arată că pur şi simplu nu vor!", se arată într-un comunicat al PSD postat, vineri, pe Facebook.

Partidul condus de Marcel Ciolacu anunţă că dacă PNL va ataca la CCR proiectul de lege privind eliminarea pensiilor speciale, atunci PSD va propune impozitarea acestora.

„Ne aşteptăm la orice din partea acestor demagogi şi o spunem răspicat: dacă PNL va ataca legea la Curtea Constituţională şi dacă vor fi ridicate obiecţii de neconstituţionalitate, nu vom renunţa şi vom impozita pensiile speciale”, se mai arată în postarea PSD.

PSD va depune, în cursul zilei de vineri, la Parlament, o cerere pentru convocarea uneri sesiuni extraordinare în cadrul căreia să se voteze eliminarea pensiilor speciale, relatează surse parlamentare pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor citate, PSD a strâns semnăturile necesare pentru convocarea sesiunii.

Citește și: