Diana Grigore
806 vizualizări 9 iul 2018

"S-a votat. Am aplicat statutul. Cine are de exprimat puncte de vedere, are cadrul partidului la dispoziţie, eu am permis, ba chiar am încurajat exprimarea de puncte de vedere de către colegii mei în interiorul partidului. Cine vorbeşte în afara partidului, cine nu respetă deciziile partidului, cine se duce şi transmite informaţii negative despre PNL în mass-media, voi aplica prevederile statuale", a afirmat Ludovic Orban, după Biroul Executiv al PNL.

Ludovic Orban a propus, luni, excluderea din PNL a lui Viorel Cataramă. Decizia poate fi luată doar în cadrul şedinţei Consiliului Naţional de Conducere al partidului.

Viorel Cataramă cataloghează decizia lui Ludovic Orban de a-l exclude din partid drept un gest "de disperare şi de prostie", susţinând că preşedintele partidului nu a respectat statutul, deci orice demers de excludere este nul.

"O asemenea propunere trebuie să vină din partea filialei din care fac parte. Hotărârea este ilegală şi nulă. Articolul 32 din statut prevede că vor fi anunţaţi, cei vizaţi, cu cel puţin 3 zile înainte de data întrunirii organismului şi sunt prevăzute termenele ca termene de decădere. Deci nu îmi fac probleme", a declarat Viorel Catarmă, pentru MEDIAFAX.

Citește și: