Petriana Condrut
706 vizualizări 13 iun 2019

Întrebat cum vede o echipă formată din Viorica Dăncilă- Marian Oprişan - Nicolae Bădălău la conducerea partidului, Negoiţă a răspuns: "Pot să mă abţin? ...Un coşmar".

Rugat să explice, acesta a răspuns: "Nu vreau să, intru prea mult în detalii, eu de aşa scenarii putem să ne imaginăm multe, acesta pe care mi l-aţi spus e într-adevăr de coşmar dar nu cred că trebuie să intrăm în detalii".

Cât priveşte banii lipsă din bugetele primăriilor, Negoiţă acuză Executivul: "PSD are probleme de rezolvat în interior şi să răspundem de ce cetăţenii au devenit atât e pesimişti, ca şi mine, referitor la guvernarea asta. Până nu răspundem, nu trebuie să avem alte preocupări. Am spus marţi că ni s-a promis că se dau banii înapoi. Am văzut că nu sunt probleme, cum să nu fie cât s-au fuat banii pe primele 3 luni, guvernul a furat banii administraţiei publice locale".

Cât priveşte declaraţia premierului Viorica Dăncilă, care l-a catalogat pe Robert Negoiţă "pesimist", primarul sectorului 3 a afirmat:"Normal că-s pesimist când guvernul se angajează la ceva şi văd că suntem furaţi, devin pesimist. Este un documeent semnat în care s-au stabilit procente, procente care au fost furate de guvern. Nu ai cum să nu fi pesimist. Peste 100 de mil au fost furaţi de la primăria sector 3".

Citește și: