728 vizualizări 15 iul 2019

„Vai! Cum e asta. Domnul CPT şi-a luat ţeapă! PSD nu-l susţine la prezidenţiale. PSD va avea candidat propriu. Toată lumea i-a spus asta domnului CPT de cel puţin un an, dar dânsul nu şi nu, stau lângă Dragnea şi girez toate aberaţiile, stau la guvernare cât să decontez toate porcăriile de măsuri ale PSD, suport toate umilinţele, inclusiv scorul de la europarlamentare, că PSD îmi va susţine candidatura la preşedinţie! Ia uite că realitatea doare. PSD e PSD. Se pare că mai realist decât visătorul CPT”, a scris Alina Gorghiu, luni, pe Facebook.

Viorica Dăncilă a anunţat, luni după CEx, că PSD vrea un candidat propriu la prezidenţiale şi va discuta cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre o susţinere. În cazul în care preşedintele ALDE îşi menţine intenţia de a candida, Dăncilă a vorbit despre o susţinere în turul doi.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică la Antena 3, că, în cazul în care nu va fi decis un candidat comun pentru prezidenţiale al PSD-ALDE, atunci partidul pe care îl conduce va căuta o altă formul de alianţă, posibil cu Pro România. Întrebat dacă dacă prezidenţiabilul ar putea rupe coaliţia, el a precizat că are respect pentru partenerii de guvernare, însă dincolo de orgolii ar trebui ca PSD-ALDE să aibă realism şi pragmatism politic.

 

Citește și: