Gabriel Pecheanu
3431 vizualizări 13 oct 2017

”Am propus pentru postul de preşedinte la Comisia pentru Afaceri Europene, care era vacant, pe doamna Rovana Plumb, iar pentru postul de chestor, care rămâne liber prin plecarea dlui Paul Stănescu, pe dl. Adrian Ţuţuianu”, a mai spus preşedintele PSD, Liviu Dragnea, după şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Întrebat dacă Sevil Shhaideh va deveni consilier de stat în Guvern, premierul Mihai Tudose a răspuns: ”La ora asta cred că a devenit deja. Actele au fost semnat de dimineaţă”.

De asemenea, Liviu Dragnea a spus că Răzvan Cuc ”are deja postul de parlamentar”. Cuc este deputat de Giurgiu.

La rândul său, premierul a mai spus, întrebat fiind dacă şi-a schimbat părerea despre problemele penale ale fostului vicepremier Sevil Shhaideh, motiv pentru care a cerut remanierea ei, că s-a referit la acele probleme care, din cauza naturii penale, nu că ar fi vinovată, pot aduce atingere activităţii în relaţia cu Bruxelles-ul.

”Ca şi consilier, domnia sa ne va ajuta foarte mult pe ceea ce are experienţă. Cred că e cea mai bună din ţară pe această zonă, în ceea ce înseamnă dezvoltarea regională, reforma administrativă, la Guvern”, a adăugat premierul.

Citește și: