Petriana Condrut
629 vizualizări 14 aug 2019

"În loc să se informeze de ce apare prin presă, putea să se informeze direct de la sursă, nu de la mine, ci de la colegul domniei sale Victor Ponta. În al doilea rând, Mihai Tudose are o veche nemulţumire care datează de la începutul anului 2018, când preşedintele PSD-ului de atunci a hotărât înlocuirea lui ca prim-ministru şi Mihai Tudose m-a solicitat să îi dau un sprijin şi i-am spus <<dragă Mihai, eu nu particip la jocurile de putere din PSD, nu vreau să mă bag în aceste chestiuni, reglaţi-vă problema în interior, nu căuta sprijin la mine în afara partidului, partidul care te-a nominalizat trebuie să fie cel care te susţine sau ba>>”. Personal, aşa, îl înţeleg, dar sigur că politic cred că vrea şi el să se bage în seamă", a declarat Călin Popescu Tăricenau, într-un interviu pentru MEDIAFAX.

Mihai Tudose, fost premier PSD şi vicepreşedinte Pro România, a declarat, anterior, că ALDE deţine prea multe posturi în Guvern, afirmaţia venind în contextul discuţiilor legate de posibila implicare a Pro România în Executiv.

"E noaptea minţii... Că ALDE are şi aşa prea multe faţă de ceea ce reprezintă... e problema PSD! Dar că a devenit şi peţitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!! Asta şi în condiţiile în care Victor Ponta a declarat ieri că nu se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă.....Aşa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!", a scris, luni, pe Facebook, fostul premier Mihai Tudose.

Liderii PSD au decis în şedinţa de luni că nu este oportună cooptarea formaţiunii Pro România la guvernare.

 

Citește și: