Vasile Magradean
144 vizualizări 3 oct 2019

Preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că partidele care susţin moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă seamănă cu fosta Convenţie Democratică din România (CDR), care a guvernat România „fără niciun fel de direcţie”.

„Partidele care susţin moţiunea de cenzură seamănă cu fosta Convenţie Democratică din România (CDR) pentru că nu pot prezenta o alternativă dacă doresc să dărâme Guvernul. Mi se părea normal, dacă vrei să dai jos un Guvern, să vii cu un program de guvernare, cu o persoană nominalizată pentru premier, să prezinţi cetăţenilor ceea ce vrei să faci. Dar, din păcate, avem un act de opt pagini şi jumătate, textul moţiunii de cenzură, care nu arată absolut nimic. La fel a fost şi fosta CDR, care a guvernat România fără niciun fel de direcţie”, a spus Dobra.

Moţiunea de cenzură a fost citită, în plenul reunit de joi al Parlamentul, de către senatorul PNL Florin Cîţu. Moţiunea este intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis urgent”. Dezbaterea şi votul moţiunii urmează să aibă loc joia viitoare, într-un plen reunit, care va începe la ora 10.00.

 

Citește și: