Raluca Lazaroi
618 vizualizări 28 aug 2019

Senatorul ALDE din Suceava Ilie Niţă va trece la PSD, anunţând că guvernarea, din punctul său de vedere, trebuie să continue.

Senatorul ALDE din Suceava Ilie Niţă a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că nu este un opportunist, „dar realitatea arată că această guvernare a adus beneficii poporului român şi de ce să dăm cu piciorul?”.

În opinia senatorului, guvernarea trebuie să meargă mai departe şi „să îşi desfăşoare în continuare activitatea în folosul şi sprijinul românilor”.

„Este foarte adevărat. Voi trece la PSD”, a spus senatorul ALDE.

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi liderul Pro România Victor Ponta au semnat, miercuri, un protocol de alianţă electorală pentru alegerile prezidenţiale din toamnă. Copreşedinţii formaţiunii vor fi Norica Nicolai din partea ALDE şi Sorin Câmpeanu de la Pro România, au declarat surse politice pentru Mediafax.

ALDE a stabilit, luni, ieşirea de la guvernare şi alianţa cu Pro România. Cele două partide au anunţat susţinerea lui Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie.

 

Citește și: