Gilda Popa
703 vizualizări 6 feb 2020

Ponta a dezvăluit că Orban i-a făcut familiei sale plângeri penale şi a precizat că „orice i se întâmplă domnului Orban este justificat şi merită”, potrivit stiripesurse.ro.

„Ca şi în noiembrie, noi nu putem vota un guvern condus de domnul Orban. Decizia noastră din noiembrie am reuşit să o transmitem şi celor din PNL, că nici ei nu votează un nou guvern Orban. Chiar şi după 3 luni, faptul că au ajuns la concluzia noastră că domnul Orban nu poate să conducă, în acest moment şi, în general, în niciun moment România ne arată că a fost una bună.

Retrăim momentul 2009, când Klaus Iohannis a fost propus premier, iar Traian Băsescu l-a refuzat. Vom plăti, din nou, un cost ca în 2010. Vom face, dacă este propus domnul Orban, ca în noiembrie. Nu îl vom vota. Ar fi total ilogici şi ridicol, după ce nu l-am votat în noiembrie, să îl votăm în februarie. Mai ales că, după cele 3 luni, până şi liberalii s-au convins să nu îl mai voteze, doar nu ne-a convins pe noi că e bun de prim-ministru. Nici vorbă să îl votăm.

Domnul Orban de 30 de ani nu doar jigneşte şi cântă la mandolină, mai face şi plângeri penale, a făcut şi familiei mele. Cred că orice i se întâmplă domnului Orban este justificat şi merită”, a declarat Victor Ponta.

 

Citește și: