Ionel Dancu
968 vizualizări 24 oct 2018

"Nu s-a discutat nimic până acum", a spus Liviu Dragnea, după ce a fost întrebat dacă sunt reale remanierile anunţate în spaţiul public, şi anume înlăturarea lui Paul Stănescu.

"Vă asigur că nu e nicio listă făcută. Nu am luat acest lucru în calcul, decât după ce vom face evaluarea, acele măsuri despre care am vorbit la Congres şi bineînţeles evaluarea din punct de vedere politic. Eu voi face o evaluarea legată de activitatea fiecărui ministru. Nu voi da nume. Am spus că voi spune luni", a declarat premierul Viorica Dăncilă, legat de remaniere.

Întrebată despre o posibilă remaniere a lui Tudorel Toader, Dăncilă a răspuns: "Am spus că nu am făcut o evaluare pe fiecare minister. Dar nu vreau să vorbesc despre nume. Nu este vorba de cât sunt eu mulţumită eu sau nemulţumită. Vorbim aici de o foaie de parcurs, de criteriile şi sarcinile pe care le-au îndeplinit. La începutul săptămânii viitoare (Cex - nr)".

Toader, Andruşcă, Stănescu, Viorel, REMANIABILI?

În spaţiul public au apărut ca miniştri remaniabili Tudorel Toader, Dănuţ Andruşcă, Paul Stănescu şi Ştefan Viorel.

„Miniştrii, pentru faptul că suntem în grafic cu programul de guvernare şi cetăţenii români o duc mai bine, toţi miniştrii trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat. Cei care nu comunică nu au ce să caute, după părerea mea, în funcţii guvernamentale. Paul Stănescu nu a comunicat deloc, aşa cum bine ştiţi. Este colegul meu, este un om destoinic, un preşedinte de consiliu judeţean bun, dar la capitolul comunicare, în ceea ce priveşte activitatea ministerului Dezvoltării, aceasta nu a existat”, a declarat, miercuri, la Parlament, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan.

El a adăugat că organizaţia judeţeană PSD Vrancea nu îşi doreşte, la remanierea guvernamentală, să obţină niciun post de ministru.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se va realiza o remaniere guvernamentală şi că va finaliza, lunea viitoare, evaluarea miniştrilor din cabinetul său. „O remanierea va exista. Luni termin evaluarea”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, miercuri, la Parlament.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, într-o emisiune TV, că a discutat, luni seară, cu Liviu Dragnea care i-a spus că PSD va avea o şedinţă a Comitetului Executiv în care social-democraţii vor discuta despre remanierea guvernamentală.

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, cel mai probabil, săptămâna viitoare, pentru o discuţie pe marginea activităţii miniştrilor social-democraţi, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea centrală a partidului.

Citește și: