1762 vizualizări 1 nov 2019

Mai mulţi protestatari au aşteptat-o, vineri dimineaţa, pe Viorica Dăncilă, la sediul Consiliului Judeţean Timiş, unde aceasta a susţinut o conferinţă de presă. Premierul demis a spus, referindu-se la protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

În jur de 15 protestatari au aşteptat-o, vineri dimineaţa, pe Viorica Dăncilă în faţa sediului Consiliului Judeţean Timiş, unde premierul demis a susţinut o conferinţă de presă. Oamenii au avut la ei portavoci, au scandat şi au bruiat conferinţa de presă.

Protestatarii au strigat „Mincinoasa, mincinoasa!”, „Analfabeta!” şi „Timişoara, Timişoara”.

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a spus, referitor la acest protest, că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile.

„Este păcat că s-a ajuns la un asemenea nivel, este păcat că asemenea oameni pun o etichetă pentru anumite oraşe sau chiar pentru ţara noastră. Nimeni din această ţară nu va accepta un asemenea mod de comporatament, nu va accepta că ceea ce nu pot rezolva cu argumente vor rezolva cu jigniri (...) Să punem stop acestei manifestări, nu prin a lua măsuri împotriva lor, ci prin a-i face să înţeleagă că nu acesta este modul de a rezolva lucrurile, nu acest lucru face cinste românilor”, a spus Viorica Dăncilă.

 

Citește și: