Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
8300 vizualizări 13 mai 2019

Sincer vă zic, n-am citit atâta de când a trebuit să învăţ alfabetul: 2,6 k de comentarii la postarea lui Guţă Magnificul.

Omul s-a justificat finuţ, ieri la 00:33: „Mai facem şi dedicatii speciale că doar trăim într-o ţară democratică!”. Adevărat.

A sărit lumea pe el că de ce-a postat prea corect, fără agramaticalităţi, că ce pln caută cratima aia acolo. Că a fost idolul lor, inima lor, sufletul lor şi s-a dat cu pesedeul. Că s-a dus de suflet cu „De vrei gustul fericirii/ Ştampilează trandafirii!”, că cu muzica împăratului au crescut de mici şi-acu a dat-o-n prosteală, că să cânte la Dragnea în celulă, că l-a detronat Dani Mocanu (ştiţi care, ăla cu „Am bani de mă enervează”), că să-şi ia muie la rece, că doar inculţii o să dea like la cântare, că de ce-a făcut  dedicaţie la un partid creponat, că o să-l spurce toţi fanii de-o s-ajungă să se uite ca bou-n ţeavă, că e varză, că s-a dus pe carici, că s-a înjosit, că s-a umplut de ciumă roşie gen, că a fost mare cât a fost, gata, tăiete, că în loc să se pişă pe ea de politică a ajuns să cânte la corupţi.

Hopa! S-a umflat morala-n manelouţi. Adică atunci când Magnificul se rupea-n dedicaţii la Fane Spotoru (fie iertat), la Bercea Mondial, la Caiac (fie iertat), la Cimino, la Titel Crăcănatu şi la Nuţu Cămătaru avea valoare? Iar acum, când cântă şi el la măsuţa lui PSD (care-a palmat mai mult din greşeală câteva miliarde de coco), îl trimiteţi pe acest baro talento la altă masă? ’R-aţi ai dreak de trişti!

 

Citește și: