Marian SULTĂNOIU
Marian SULTĂNOIU
2134 vizualizări 22 iul 2019

Zice inegalabilul sprinter de la locul faptei, „fostul (premier) Ponta”: „România are nevoie urgent de un Guvern mai bun/nu de ceartă pe cine candidează la Prezidenţiale! Oricine este ales Preşedinte (Iohannis, Dăncilă, Barna, Tăriceanu, Firea sau Sorin Cîmpeanu) nu poate să facă nimic pentru viaţa oamenilor dacă nu avem un Guvern mai bun! Românii (chiar şi cei care nu au votat niciodată cu PSD) consideră Guvernările „Năstase” şi „Ponta” ca fiind cele mai eficiente şi profesioniste/deja PSD a pierdut 2 ani şi jumătate cu lupte sterile şi războaie stupide (vinovat fiind Dragnea dar şi toţi care au stat lângă el şi i-au „cântat în strună”)!

USR nu vrea să guverneze ţara (au guvernat în 2016 şi au făcut un dezastru) - PNL nu poate/aşa că PSD-ALDE TREBUIE să guverneze mult diferit şi mult mai bine în următoarele 14 luni - altfel vor dispărea şi România va avea de suferit!

ProRomânia strânge oameni profesionişti şi construieşte politici publice pentru buna guvernare a ţării! Pentru că de asta are nevoie România!”.

Ce să zic, lacrima lu’ Ovidiu – ţi se zbârceşte pielea pe gât…

Eu l-am mai întrebat, cândva, pe acest lider derutant – sigur, cu alte vorbe: „Ce înseamnă aia, Victor Ponta, că deja PSD a pierdut 2 ani şi jumătate cu lupte sterile şi războaie stupide (vinovat fiind Dragnea dar şi toţi care au stat lângă el şi i-au „cântat în strună)?!

Păi, cine l-a adus/acceptat pe „camaradul”/„prietenul”/„siamezul” Dragnea în fruntea partidului? Ţi l-am adus noi, smulgându-l de sub aripa lui Băsescu? Ţi l-a plantat SRI, ca sula-n coaste, după sacrificiul porcesc înfăptuit de tine, şi de el (la fel), cu junghere de fier, cu unturi şi dâre de sânge pe mâner?! Ţi l-au dat Coldea şi Kovesi de sufletul repauzatului stat paralel?!

Ce vorbă-i aia „şi toţi care au stat lângă el şi i-au „cântat în strună?!”.

Păi, mata în ce i-ai cântat?! În pavilionul urechii? I-ai băgat „la”-ul pe nas? I-ai împins „re”-ul pe trompa lui Eustache, până i s-a prelins „si”-ul pe limbă?

Şi, hai, dacă ai fi venit cu el şi cu „ai lui” dinspre PD şi PRM, mai ziceam, dar ai fost promovat de la tineretul pesedist, pe „vremuri” în care/precum şi după, te dădeai în „spectacole groteşti, coproducţii” chino-cubaneze, cu Mazăre şi cu nişte ultraviolete fidele doctrinei, pe plajă, „prin” şcolile de vară ale TSD, de le-ncreţeaţi minţile tinerilor, care chiar credeau că trăiesc într-un soi diliu de democraţie PreMilitară!

Auzi, că: „USR nu vrea să guverneze ţara (au guvernat în 2016 şi au făcut un dezastru) - PNL nu poate/aşa că PSD-ALDE TREBUIE să guverneze mult diferit şi mult mai bine în următoarele 14 luni”.

Serios?!

Şi cine l-a-nălţat în grad pe Cioloş, până-n creierii „guvernului lui”, nu cumva PSD la un loc cu PNL şi cu Iohannis?

Şi când ai semnat cu Antonescu alianţa contra-naturii PSD-PNL, de-i zicea USL, n-ai ştiut că PNL nu poate?! Aţi pus doar de-un parteneriat civil platonic?

Şi dacă PSD-ALDE trebuie să guverneze mai bine, de ce-i tot întorci creierii pe dos „amăgitului” de Tăriceanu, încercând să-l întorci/rupi de la ţâţa guvernării?

Păi, Victor Ponta, dacă aşa „strânge ProRomânia oameni profesionişti şi construieşte politici publice pentru buna guvernare a ţării”, cu amnezii, prefăcătorii, duplicităţi şi făţărnicii, precum cele scris/citite mai sus, atunci n-am făcut nimic, şi nu aşa cred că vom avea parte de o guvernare mai bună.

„Pentru că (nu – n.a) de asta are nevoie România!”.

Citește și: