Adrian Sârbu
Adrian Sârbu
10946 vizualizări 1 oct 2016

Tot de la Traian Băsescu avem şi definiţia: „<Sistemul> este format din: ofiţeri importanţi din serviciile de informaţii, judecători de pe toate treptele justiţiei (tribunale, curţi de apel, ICCJ), procurori din parchetele de pe lângă tribunale, curţi de apel şi ICCJ, ofiţeri superiori şi generali din Ministerul de Interne, ofiţeri şi generali din MApN, profesori universitari şi funcţionari din ministere şi agenţii guvernamentale bine aşezaţi pe funcţii de directori, şefi de serviciu, şefi de birouri. În multe situaţii, membrii <sistemului> îşi angajează soţiile, copiii şi alţi apropiaţi în instituţiile pe care le conduc”.

Acum, că iarna care-l aşteaptă nu pare a fi ca vara Preşedinţiei sale, n-ar putea Traian Băsescu să ne spună tot Adevărul despre Sistem şi oamenii lui, foştii lui loiali? Un mic autodenunţ. Fără sifon. De sezon.

Şi-ar recâştiga respectul pierdut al multora!

Am evita astfel, în decembrie, o nouă victorie a Sistemului împotriva poporului român.

Care popor, sau unii dintre noi mai fraieri, crede încă în libertate, democraţie, nişte fleacuri cum ar fi şi cărţulia roşie pe care în lunga vară de 10 ani, preşedintele Băsescu a avut-o tatuată pe piept. La batistă.

Curaj, Traiane, poporul e cu noi!

Că armată tot nu mai avem, după 25 de ani de carnaval!

 

Citește și: