Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
4710 vizualizări 14 feb 2019

Numitul Iulian Fota - consilier pe probleme de Securitate Naţională al unui Preşedinte, director al Colegiului SRI, conferenţiar la Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” (citată des în biografiile politrucilor de pe Dâmboviţa) - şi-a dat aseară cu brio măsura multiplelor sale expertize.

N-a uitat nici o clipă că a pornit în viaţă de sus, de pe schelele Institutului Român de Construcţii Civile şi Industriale. În impresionantul cv îşi subliniază cu modestie “abilităţi de comunicare, flexibilitate, determinare, perseverenţă, adaptabilitate”. Toate calităţile mai sus înşirate le-a risipit prin anticamere, în talkshowuri, le deversează acum în reţelele de socializare.

Caracter complex, amestec de personaj caragialian şi ionescian, acest inegalabil Farfuridi cu Facebook a simţit nevoia să urce ca un martir pe baricadele revoluţiunii şi, scăldat în like-uri, să-şi expună virtual pieptul în faţa gloanţelor:

“Eu propun să ne strângem în jurul casei lui Kovesi şi a doamnei Tarcea, ca timişorenii în jurul casei pastorului Tokes. Şi după aia să tragă în noi. Dacă tot este ultimul an de libertate. Că acolo ajungem. Deja Jandarmeria are buget suplimentar”.

 

Citește și: