Lelia MUNTEANU
Lelia MUNTEANU
3487 vizualizări 31 ian 2020

Doamna Violeta a pornit reforma şi n-are partipriuri.

A început în forţă, cu o meserie liberală – liftier: deschizi uşa, o-mpingi, apeşi pe butonul care trebuie, mai schimbi o idee cu suitorii, o pildă cu coborâtorii.

Putea să înceapă cu funiculariştii sau cu fitterii sau cu ignifugatorii sau  cu lepuitorii. Doamna Violeta însă - chitită şi de neînduplecat, cum îi şade bine ministrului. A făcut o economie: îmbuibata de la lift ridica bani grei, căpătuită în cutia liftului de patruzeci de ani! A lansat un semnal pe verticală: jos liftierii. A dat exemplu personal că nu-ţi trebuie know-how ca să nimereşti singur etajul.   

În doar 118 zile şi câteva ore de când a fost înşurubată în funcţie, doamna Violeta a făcut multe: postări pe Facebook, vizite de lucru, şedinţe, analize, poze în arhive şi selfiuri cu uşa liftului.      

În iunie anul trecut, numind-o preşedinte interimar la PNL Bucureşti, Ludovic Întâiul declara profetic: „Este omul potrivit să producă o schimbare la faţă”. O fi produs-o şi în Strada Modrogan, dar de când a venit la Muncă mulţi s-au schimbat la faţă.

Citeşte şi Trumpyahu!

 

Citește și: