Alexandru Stanila
158 vizualizări 10 dec 2019

Cristina Neagu, revenită după o lungă perioadă de accidentare, în această toamnă, a evoluat în meciul cu Suedia, de marţi, scor 22-34, fiind cea mai bună marcatoarea a României, cu patru goluri, la egalitate cu Crina Pintea şi Aneta Udriştoiu. Ryde spune că Neagu nu va juca cu Japonia, la fel cum nu o va face nici Laura Pristăviţa, care s-a accidentat.

"Cristina Neagu e out, Laura Pristăviţa s-a accidentat, le voi da şanse celor tinere. Ştiu că ne va fi foarte greu fiindcă Japonia a făcut un joc fabulos cu Spania, dar va fi o experienţă perfectă pentru jucătoarele noastre care sunt la primul lor Mondial. Dar să batem Japonia va fi foarte greu să reuşim", a spus Ryde, marţi, pentru gsp.ro.

Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, a fost cea mai bună handbalistă a României la Campionatul Mondial din Japonia, contribuind semnificativ la calificarea tricolorelor în grupele principale.

România a pierdut meciul cu Suedia, marţi, la Kumamoto, scor 22-34. La pauză, nordicele erau în avantaj, scor 14-9.

În urma acestui eşec, România se află pe locul 6, ultimul, în grupa II principală a Campionatului Mondial de handbal feminin, având 0 puncte. Ultimul meci al tricolorelor va avea loc miercuri, contra Japoniei, de la ora 11:00.

Citește și: