357 vizualizări 6 feb 2020

În minutul 84, mijlocaşul de 21 de ani a prins un voleu la colţul lung şi a punctat pentru 2-1. La patru minute distanţă de la reuşită, fiul lui Hagi a fost schimbat de Gerrard, în ovaţiile a aproximativ 50.000 de suporteri, prezenţi pe arena din Glasgow.

Până atunci, echipa oaspete deschisese scorul pe Ibroz Stadium în minutul 35, iar Edmunson a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, 45+2.

"Ce seară 💥⚽ A fost o zi foarte specială pentru mine, La mulţi ani, tată! Un efort mare şi un spirit de echipă astăzi! Sunt foarte fericit că am marcat primul meu gol şi mai important că am câştigat cele trei puncte cu @RangersFC. Vă mulţumesc pentru susţinere, hai să mergem mai departe 💪🏻💙", a scris Ianis Hagi, după meci, pe contul lui de Twitter.

Golul a fost înscris chiar în ziua în care tatăl său, Gheorghe Hagi, a împlinit vârsta de 55 de ani.

După victorie, fanii echipei au luat cu asalt conturile de socializare şi au lăsat mesaje de laudă la adresa pe decarul echipei naţionale a României.

 - "Ianis Hagi e darul zeilor pentru cei şapte ani de bătaie de joc";

- "Hagi este aici";

- "Au trecut două minute din a doua repriză şi aş vrea să aplic pentru a deveni membru în fan club-ul Ianis Hagi".

Acestea sunt doar câteva dintre postările de pe Twitter la adresa lui Hagi jr.

Mijlocaşul român a semnat vineri, 31 ianuarie, cu Rangers, iar a doua zi debuta deja în tricoul scoţienilor, în remiza albă cu Aberdeen. Atunci, fostul jucător al echipei Genk, campioana Belgiei, a intrat în minutul 77 al partidei.

FOTO: Facebook.com/IanisHagi
 

Citește și: