488 vizualizări 3 feb 2020

Djokovic l-a bătut pe picior pe oficial, nemulţumit de faptul că a fost avertizat de două ori pentru întârzierea serviciului. Mai mult, sârbul l-a şi ironizat pe arbitru, spunând că s-a făcut remarcat prin intervenţiile sale. „Doar pentru că l-am atins pe pantof? Vorbeşti serios? Nu ştiam că este interzis. M-am gândit că a fost o atingere amicală, nu a fost ceva agresiv. Am făcut asta pentru că nu mi-a venit să cred că am fost sancţionat din cauza întârzierii serviciului.

Nici verbal nu l-am insultat, au fost câteva schimburi mai acide. În acest caz, vreau să-i mulţumesc, sincer, pentru că nu m-a avertizat din cauza acelei atingeri.” , a declarat Djokovic.

Novak Djokovic s-a impus în finala masculină de simplu de la Australian Open, în faţa lui Dominic Thiem. A închis ultimul act după patru ore şi trei minute, în cinci seturi, 6-4; 4-6; 2-6; 6-3; 6-4.

Tenismenul sârb a revenit pe primul loc ATP, luni, detronându-l pe spaniolul Rafael Nadal. Podiumul este completat de elveţianul Roger Federer.

 

Citește și: