494 vizualizări 8 ian 2020

Potrivit presei din Grecia, Kovacevic a fost transportat la un spital din apropiere, după ce a fost rănit la genunchi. Din primele informaţii, fostul fotbalist a reuşit să evite atacul, aruncându-se la pământ.

Doi atacatori necunoscuţi ar fi încercat să îl împuşte pe Kovacevic dintr-o maşină în timp ce sârbul îşi parca vehiculul personal în faţa casei.

Conform Irish Mirror, care susţine că sârbul a reuşit să evite atacul, maşina în care s-au aflat cei doi, alături de un pistol, au fost găsite în apropierea casei lui Kovacevic, la Glyfada, în Atena.

"Am văzut un om, care a ieşit dintr-o maşină venind spre mine cu o armă în mână. M-am aruncat instinctiv în dreapta şi a tras spre mine. Apoi a fugit, s-a urcat în maşină şi a dispărut", a spus Kovacevic, potrivit sursei citate.

Darko Kovacevic (46 de ani), atacant cu 59 de selecţii la echipa naţională, a evoluat de-a lungul carierei la formaţiile FK Radnicki Nis, FK Proleter Zrenjanin, Steaua Roşie Belgrad, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio şi Olympiacos.

foto: Transfermarkt.com

Citește și: