372 vizualizări 18 iun 2017

Astfel, perechea Georgiana Andreea Crăciun/ Ilona Geogiana Ghioroaie a câştigat vineri turneul Inedit Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, cuplul Camelia Elena Hristea/Gabriela Nicole Tătăruş.

Iar duminică, Georgia Andreea Crăciun a învins-o în finala Inedit Open Tour, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Riya Bhatia (India) în finala Inedit Open Tour.

„De la început am pus presiune, am fost agresivă în joc. Sunt bucuroasă că mi-am dus planul până la sfârşit. Este cel mai reuşit meci al meu, am crezut în mine, mi-am controlat emoţiile. A contat şi victoria de la dublu. Iar anul acesta am mai câştigat la simplu şi la dublu, în Antalya, a spus Georgia.

 „Ca de fiecare dată, Curtea de Argeş este printre cele mai primitoare oraşe, cu o organizare a turneelor ireproşabilă. Care asigură tuturor participanţilor cele mai bune condiţii, cu sponsorul Dr. Oetker în prim plan. Ne bucurăm că o româncă, Georgia Crăciun, care nu a împlinit încă 18 ani, a câştigat atât la simplu, cât şi la dublu. Este o sportivă cu un potenţial deosebit şi sunt convins că va fi o a doua Simona în viitorul apropiat. Mulţumiri adresate tuturor celor implicaţi, de la sponsorul principal Dr. Oetker până la copii de mingi. Pe an ce trece Curtea de Argeş devine unul dintre cele mai importante, dacă nu cel mai important centru de competiţii internaţionale. Ori aceste turnee fac trecerea de la juniori către tenisul de performanţă, unde pot obţine primele puncte internaţionale. Compania Dr. Oetker s-a focusat să sprijine copii prin organizarea acestor competiţii în România, să fie cât mai multe, astfel încât costurile copiilor să fie cât mai mici. Când simţi că o companie de renume mondial precum Dr. Oetker este alături, atunci nici un efort nu este prea mare”, a spus George Cosac, preşedintele FR Tenis, cel care a premiat-o pe Georgia.

Partenerul oficial Inedit Open Tour este Dr. Oetker România – Inedit, bunatati din soia, iar organizatorii turneului Tenis Club Curtea de Argeş si Federaţia Română de Tenis. Turneul face parte din calendarul competiţional al ITF Pro Circuit. Sponsorii ediţiei 2017 sunt: Păstrăvăria Brătioara, Vodafone, Steinel, Euro Tehno Group, Karcher, Annabella, Râureni, Hotel Posada, Consiliul Local Curtea de Argeş şi Consiliul Judeţean Argeş. Parteneri media: Radio Argeş Expres şi Ziarul Argeş Expres. Promotorul turneului este SCG-Smart Corporation Group.

Citește și: