Regele este nemulţumit de felul în care sunt organizate campionatele de juniori U-17 şi U-19, în care echipele sunt obligate să facă deplasări lungi.
 
 Hagi spune că, din acest motiv, fotbaliştii săi nu pot merge la şcoală şi că toate competiţiile trebuie reorganizate.
 
 "Hai să ne aşezăm să discutăm despre lucruri serioase. Eu nu mai suport! Vreau să-i batem pe cei de afară, nu sunt mai buni ca noi! Dar ne trebuie organizare! Fotbalul românesc trebuie resuscitat! Divizia A, B şi C trebuie organizate că lumea. Centrele de copii trebuie să existe, să avem competiţii la cel mai înalt nivel. Nu putem convoca jucători sâmbătă, când ei au meci duminică.
 
 Nu putem face meciuri sâmbătă la 11 dimineaţa la Botoşani, când copiii au şcoală vineri! Nu mai e şcoală vinerea? Apoi spuneţi că trebuie să meargă şi la şcoală. Cum ajung ei la Botoşani sau la Iaşi? Îmi iau inima în dinţi şi vă spun toate astea! Nu se poate aşa ceva! Domnilor, copilul trebuie să meargă la şcoală! Campionatele trebuie făcute pe zone, apoi făcute turnee finale! Ce grupă de elită facem noi când copilul stă 3 zile pe drumuri. Păi, mai merge copilul la şcoală? Cine îi scuteşte? Apoi spuneţi că nu iau BAC-ul. Păi, cum să-l ia?", a spus Hagi, vizibil nervos, într-o conferinţă de presă, scriu cei de la ziare.com.
 
 Reacţia lui Hagi vine doar cu câteva zile înaintea alegerilor pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, programate miercuri.
 
 În cursă s-au înscris Ionuţ Lupescu, Răzvan Burleanu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.
 
 Lupta se va da între Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu, primul fiind susţinut intens de Liviu Dragnea.

Citește și: