Alexandru Stanila
211 vizualizări 11 dec 2019

"Din păcate, pentru noi, astăzi, s-a încheiat Campionatul Mondial, tot ceea ce vreau să spun este că din punct de vedere al <specialiştilor> este unul ratat, dar totuşi suntem în primele 12 echipe ale lumii. Franţa, Brazilia, Ungaria sunt 3 echipe puternice, o forţă a handbalului Mondial, au jucat pentru Cupa Preşedintelui. Noi, <proastele astea, ruşinea tării>, avem posibilitatea sa jucăm Turneul Preolimpic", şi-a început Crina Pintea mesajul postat pe pagina sa de Facebok, miercuri.

Ulterior, pivotul a explicat că publicul larg nu cunoaşte eforturile la care sunt supuse handbalistele. În finalul mesajului, Crina Pintea a recunoscut că nici jucătoarele nu sunt mulţumite de performanţa înregistrată, spunând că "vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunţa şi Noi vom juca pentru Noi".

"Ştiu că fiecare e liber să se exprime cum vrea şi cum consideră de cuviinţă, însă dragii mei, eu vreau să vă spun: că voi nu aveţi idee ce simţim Noi, nu aveţi idee cât de mult ne dorim Noi, nu aveţi idee cât suferim Noi, nu aveţi idee câte sacrificii facem Noi, nu aveţi idee după un meci cât de puţin dormim Noi, nu aveţi idee câte dureri avem Noi.
Noi, <ruşinea tării>, am trecut prin multe de-a lungul anilor. Noi am simţit durere, noi am căzut şi ne-am ridicat. Tot Noi am fost şi anul trecut, tot Noi am fost la bine, dar tot Noi suntem la greu. Cât este de simplu să stai în faţa televizorului şi să ne criticaţi şi nu numai, să ne jigniţi în multe feluri. Eu vă întreb pe voi, cei care ştiţi Tot şi despre Toate, voi nu aveţi copii? Sau, nu vă gândiţi ca într-o zi veţi avea şi poate unii vor fi în locul nostru, va gândiţi puţin la lucrul acesta, vă gândiţi ce va simţi copilul vostru?
PS: Nu spun că noi suntem mulţumite, sigur se putea mai mult, sigur că ne-am dorit mai mult. Dar în acest an atât s-a putut, însă sunt sigură ca vom reveni mai puternice, pentru că Noi nu vom renunţa şi Noi vom juca pentru Noi.

Cu stimă şi respect!
#unitisubtricolor", a mai scris Pintea.

România a încheiat pe locul 12 Campionatul Mondial de handbal feminin, care se desfăşoară în Japonia, după ce s-a clasat pe ultima poziţie în grupa principală II, cu 0 puncte. Tricolorele vor evolua la turneul preolimpic datorită clasării pe locul 4 la Campionatul European din 2018.

Citește și: