1033 vizualizări 12 oct 2019

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că în oraşul Voluntari un bărbat se comportă agresiv şi ameninţă trecătorii.

„La faţa locului sau deplasat Poliţiştii oraşului Voluntari, care au procedat la identificarea celui în cauza. De asemenea, a fost solicitată ambulanţa, care a acordat primele îngrijiri, iar ulterior s-a deplasat cu bărbatul în cauză, în vârstă de 26 de ani, la o unitate spitalicească pentru investigaţii medicale fiind însoţită de politie”, informează Poliţia Ilfov.

Potrivit unor surse din poliţie, bărbatul s-a prezentat în faţa casei lui Gigi Becali, acolo unde erau primiţi invitaţii la nunta fiicei lui, ar fi lovit cu picioarele poarta imobilului, ar fi ameninţat trecătorii şi împiedicat maşinile să circule. Acesta a fos dus la spital deoarece s-a tăiat la mână.

Până în prezent, nu au fost dispuse măsuri împotriva bărbatului, însă cel mai probabil va fi deschis dosar penal pentru distrugere, lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, arată aceleaşi surse.

Citește și: