Mihaela Măncilă
743 vizualizări 11 aug 2019

„Eu nu am mai trecut de mult timp prin asta, să joc cinci zile consecutive. Am făcut însă toate lucrurile cum trebuie, antrenamentele au decurs normal. Şi din punct de vedere al concentrării sunt ok. Sigur, am momente în timpul jocului când mintea mea se gândeşte la multe. În semifinale, la un moment dat, mă gândeam la sutienul meu. Mi-am zis, 'Doamne, Serena, glumeşti?!', a declarat Serena Williams, în cadrul conferinţei de presă.

Jucătoarea de origine română a fost prima finalistă din ediţia din acest an a turneului de la Toronto. Andreescu s-a impus în semifinală în faţa sportivei Sofia Kenin (nr. 29 WTA), cu scorul de 6-4, 7-6 (5).

„Am trecut prin atâtea lucruri în ultimele două luni. Sunt atât de fericită. Este incredibil, sunt în finală la Rogers Cup. Sunt ok din punct de vedere fizic. Şi mental sunt ok. Am fost foarte emoţionată. Îmi vine să plâng. Este mai important decât titlul de la Indian Wells. Mereu mi-am dorit să joc împotriva Serenei, sper să se întâmple", a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului cu Sofia Kenin.

Finala turneului de la Toronto se va juca duminică, 11 august, de la ora 20:30.

Foto: Hepta

Citește și: