Vasile Magradean
263 vizualizări 15 oct 2019

Simona Halep a declarat că vorbeşte şi se sfătuieşte cu Darren Cahill, iar el se va alătura echipei sale începând cu noul sezon.

„Darren Cahill va veni în echipa mea începând cu noul sezon, vorbim, mă sfătuieşte şi este alături de echipă aşa cum a fost mereu”, a spus Halep.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat la rândul său că dacă antrenorul Cahill va veni va un plus pentru Simona Halep, care ştie cu cine lucrează mai bine.

Întrebată, în continuare, ce speranţe are pentru Turneul Campioanelor din Shenzen (China) la care va juca săptămâna viitoare, Simona Halep a spus că vrea să facă o treabă bună şi să fie aptă de joc, în urma problemelor de sănătate pe care le-a avut.

„Sper să fiu 100% recuperată cu sănătatea, iar după aceea de la capăt”, a declarat jucătoarea.

De asemenea, aceasta a spus că un obiectiv principal pentru ea îl constituie Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor, de unde să se întoarcă măcar cu o medalie din trei probe.

Simona Halep a mai afirmat că secretul pentru care la Constanţa se nasc mai mulţi campioni de tenis sunt „apa şi aerul”.

Citește și: