Răzvan Stîngă
289 vizualizări 13 ian 2020

Abu Dhabi Business Development doreşte ca actualul acţionariat să obţină licenţa pentru Liga 1 în 2020-2021, dar şi ca Dinamo să rămână în primul eşalon la finalul acestui sezon. ”Suntem încântaţi să informăm că Abu Dhabi Business Development este interesat să achiziţioneze FC Dinamo Bucureşti (92,3% din acţiunile totale), în concordanţă cu strategia noastră de dezvoltare pentru regiune.

Suntem conştienţi de condiţiile comerciale actuale pentru preluarea pachetului menţionat anterior şi suntem pregătiţi să evaluăm anul fiscal, precum şi să analizăm diligentele legale şi comerciale efectuate de reprezentanţii noştri. Conform prognozei noastre, aprobarea internă necesară poate dura aproximativ două luni.

În plus, trebuie să reţineţi că, pentru a încheia tranzacţia, va trebui să obţineţi licenţa de Liga 1 pentru sezonul 2020-2021 şi asigurarea activităţilor operaţionale de zi cu zi. De asemenea, este necesar ca Dinamo să rămână în Liga 1 sezonul următor.

Recent, grupul Abu Dhabi Business Development a finalizat procesul achiziţionării clubului Charlton Athletic, echipă din liga secundă a Angliei.
Vă rugăm, nu ezitaţi să îl contactaţi pe domnul Florică pentru informaţii”, se arată în scrisoarea transmisă de Abu Dhabi Business Development, conform Pro X.

Ionuţ Negoiţă, acţionarul majoritar de la Dinamo, a declarat deschis, în urmă cu câteva luni, că este dispus să vândă clubul pentru suma simbolică de un leu. Ulterior, mai mulţi oameni de afaceri au intrat în negocieri cu el, dar s-au retras din diverse motive, printre care şi nesiguranţa actelor de la Dinamo şi gravitatea problemelor legate de datorii.

Foto: Profimedia

Citește și: