Vasile Magradean
2524 vizualizări 10 aug 2018

Poliţiştii din Oradea o caută pe Abigail Bordaş, o fată de 13 ani care a dispărut de acasă, după ce miercuri seara, şi-a înjunghiat bunica cu mai multe lovituri de cuţit.Oricine poate oferi detalii despre ea este rugat să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

”Abigail Bordaş, de 13 ani, din municipiul Oradea, judeţul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Surse judiciare au declarat corespondentului Mediafax că poliţiştii nu cred că incidentul de miercuri seara ar fi cauza dispariţiei, deoarece adolescenta nu răspunde penal pentru fapta sa.

Abigail Bordaş, căutată de Poliţie

Ea are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 de kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare, iar ca îmbrăcăminte purta maieu negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu declara joi corespondentului Mediafax că se aşteaptă concluziile medicilor legişti, pentru a putea continua cercetările în cazul înjunghierii bătrânei.

”Poliţia bihoreană a fost sesizată miercuri seara depre faptul că o fetiţă de 13 din Oradea şi-ar fi înjunghiat bunica în vârstă de 65 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit. La locul incidentului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti criminalişti. Se aşteaptă concluziile medicilor legişti şi ale cercetărilor iar în funcţie de acestea poliţiştii vor face şi încadrarea juridică a faptei. Fata nu va răspunde penal fiind minoră”, a spus Dinu.

Victima a fost internată la UPU Bihor în stare stabilă

 

Citește și: