176 vizualizări 3 nov 2019

Poliţia Capitalei a anunţat, duminică, faptul că se fac cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după accidentul care a avut loc sâmbătă pe strada Matei Millo, când braţul unei macarale a căzut peste o maşină în mers şi a rănit patru persoane.

Cercetările se fac pentru infracţiuni de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.

Verificări în acest caz fac şi specialiştii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC), precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat (ISCIR).

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de către specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, până în prezent fiind audiate mai multe persoane.

Un braţ dintr-o macara a căzut, sâmbătă, peste maşină aflată în mers, pe strada Matei Millo, din Sectorul 1 al Capitalei. În urma incidentului, patru persoane au fost rănite, între care şoferul este în stare critică, la Spitalul Universitar.

 

Citește și: