Raluca Lazaroi
212 vizualizări 15 dec 2019

Potrivit imaginilor, discuţia a avut loc după ce instructorul auto i-ar fi cerut tinerei 400 de euro pentru a-l plăti pe poliţistul examinator, în aşa fel încât tânăra să primească permis de conducere.

Fata susţine că instructorul auto i-ar fi sugerat să îi dea bani poliţistului care a examinat-o pentru a fi sigură că va fi declarată admisă.

După ce tânăra a dat proba şi a trecut examenul, rudele femeii au încercat să discute cu instructorul legat de banii pe care acesta i-ar fi cerut pentru plata poliţistului, iar întreaga discuţie a fost filmată cu o cameră ascunsă.

Instructorul a încercat să evite iniţial subiectul, după care a recunoscut, pe finalul înregistrării, că a cerut bani pentru a trece examenul auto.

Întâmplarea a avut loc în oraşul Cajvana, judeţul Suceava, iar ofiţerii DGA au început verificările pentru a vedea dacă imaginile sunt sau nu reale.

„Am luat la cunoştinţă despre această situaţie şi rămâne să analizăm dacă din filmare rezultă elementele necesare pentru a ne sesiza cu privire la suspiciunea săvârşirii unei fapte de corupţie”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, Sarmiza Fetcu.

FOTO: caracter ilustrativ

 

Citește și: