Laura Albu
50 vizualizări 17 ian 2020

„În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar”, potrivit unui comunicat CNAB.

Alexandru Ivan îşi va exercita în continuare funcţia până la numirea unui nou director, care ar trebui să aibă loc în cel mult 30 de zile.

„În consecinţă, în conformitate cu dispoziţiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoare şedinţă a Consiliului de Administraţie, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită şi în prezent atribuţiile de director general al CNAB”, se mai precizează în comunicat.

Alexandru Ivan este director general al CNAB din aprilie 2019. El a fost numit temporar în aprilie în funcţia de conducere, după ce Consiliul de Administraţie al companiei l-a revocat din funcţie pe Gabriel Stroe, pentru că nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale.

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a solicitat Consiliului de Administraţie al companiei demiterea lui Gabriel Stroe, după ce a efectuat un control joi dimineata, gasind mizerie, ziduri rupte şi igrasie.

Sursa foto: Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB)

 

Citește și: