Vasile Magradean
320 vizualizări 31 oct 2019

Reprezentanţii SAJ Satu Mare au declarat, joi, corespondentului Mediafax, că incidentul a avut loc în localitatea Peleşul Mic, în momentul în care era consultată o pacientă cu probleme respiratorii.

„O ambulanţă a SAJ Satu Mare, aflată în misiune, a fost implicată miercuri seara într-un eveniment. Aflându-se la o solicitare în localitatea Peleşul Mic, pentru o pacientă cu probleme respiratorii, în timp ce se consulta pacienta, o persoană aflată în afara ambulanţei a aruncat cu un obiect dur, spărgând astfel parbrizul din spate al ambulanţei. S-a solicitat ajutorul politiei prin 112, incidentul aflându-se în cercetare la organele competente”, au spus reprzeentanţii SAJ Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, a declarat, la rândul său, că incidentul este cercetat de poliţişti, fiind deschis un dosar penal pentru distrugere.

„S-a aruncat cu o piatră spre ambulanţă şi a fost spart geamul de la uşa stânga spate. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre nişte copii care ar fi aruncat piatra. Urmează să fie identificat cel care a aruncat, dar fiind vorba de minori, nu răspund legal. SAJ se poate îndrepta pentru recuperarea pagubei de la reprezentantul legal al copilului”, a spus Gabor.

Foto: SAJ Satu Mare

 

Citește și: