Alexandra Mortu
617 vizualizări 13 ian 2020

Prezentatoarea TV Andreea Esca a distribuit pe Facebook postarea lui Lucian Mîndruţă în care acesta îşi exprima tristeţea şi revolta faţă de moartea Cristinei Ţopescu.

Alături de postarea lui Lucian Mîndruţa, Andreea Esca a transmis: „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă. Aşa că prefer să împărtăşesc postarea prietenului meu, Lucian Mîndruţă... Odihneşte-te în pace, Cristina!”.

„Ce-nseamna şi gloria asta a luminii televizorului...

Să ai, la 30 de ani, milioane de spectatori, să te salute lumea pe stradă la 40, să devii activistă civică după 50, să ieşi la marşuri şi mitinguri cu sute de mii de oameni... Şi să mori singură. Şi să te găsească cineva după 3 săptămâni, pentru că, deşi te cunoaşte o ţară întreagă, în 3 săptămâni n-a bătut nimeni la uşa, nu s-a îngrijorat nimeni destul, n-a fost nimeni insistent de Anul Nou cu o urare...

Nu-i mai invidiaţi pe oamenii celebri.
Cu o moarte sunt datori şi ei, ba chiar, uite, şi cu o mare singurătate!”, a postat Lucian Mîndruţă.

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă în casa din Pipera şi pare a fi fost o moarte naturală iar trupul jurnalistei nu prezintă urme de violenţă.

Alături de trupul neînsufleţit al jurnalistei au fost găsiţi decedaţi şi trei câini, iar alţi cinci au fost găsiţi în viaţă. Cristina Ţopescu locuia singură.

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări,  poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţa. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, potrivit autorităţilor.

Sursă FOTO: Cristina Ţopescu / Facebook

 

Citește și: