144 vizualizări 3 oct 2019

“Am aflat din media faptul că unul din fiii lui Gheorghe Dincă are întocmit pe numele său un dosar penal pentru trafic de arme şi muniţii”, a declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX, Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceşanu.

Legat de cazul de la Caracal, apărătorul familiei Măceşanu a mai precizat că va adresa noi cereri Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

“În această fază a anchetei nu se pune problema de a solicita recuzarea procurorilor din cazul Caracal, însă voi depune noi cereri pentru a solicita alte probe având în vedere suspiciunile de trafic de persoane”, a mai spus avocatul Aurel Moldovan.

Gheorghe Dincă este principalul suspect al crimelor din Caracal şi a fost transferat, marţi, din Arestul Central al Capitalei, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Citește și: