156 vizualizări 11 oct 2019

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa, bărbatul acuzat că a agresat sexual o fetiţă de 13 ani a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fost audiat.

Acesta este acuzat că, joi seara, a luat o fetiţă de 13 ani în maşină de la barul din localitate, după ce i-a promis că o va duce acasă, iar pe drum ar fi oprit maşina, ar fi pipăit-o şi ar fi sărutat-o.

Fata a reuşit să scape după ce i-a spus că mama ei va veni după ea.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş au reţinut un bărbat de 38 de ani, din Curtea de Argeş, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept şi agresiune sexuală.
Din cercetări s-a stabilit că, în seara zilei de 10 octombrie, o minoră de 13 ani ar fi fost pipăită de către un vecin, în autoturismul cu care se deplasau spre domiciliu. Totodată, bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Florin Popa.

Potrivit acestuia, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar vineri este prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

Poliţiştii au constatat şi că bărbatul avea permisul suspendat după ce a fost trimis în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Mai mult, pe numele bărbatului era emis şi un ordin de protecţie, care expiră peste o săptămână, din cauza unui scandal în familie.

Citește și: