Raluca Lazaroi
298 vizualizări 1 apr 2019

Un bărbat de 47 de ani, din Mureşenii Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, este acuzat de tentativă de omor calificat şi distrugere după ce, în timpul nopţii de duminică spre luni, ar fi încercat să îşi ucidă iubita dând foc casei acesteia, precum şi casei tatălui femeii. 

Două incendii au avut loc în timpul nopţii de duminică spre luni, la două locuinţe din localitatea Mureşenii Bârgăului. Primul incendiu a izbucnit după miezul nopţii, iar la scurt timp după intervenţie, pompierii au fost redirecţionaţi spre un al doilea imobil care a fost şi el cuprins de flăcări.

Cercetările la faţa locului au stabilit că ambele incendii au fost provocate intenţionat de un bărbat care încerca să îşi omoare concubina şi pe familia acesteia.

“În acest caz cercetările sunt efectuate de poliţiştii bistriţeni sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. În caz se efectuează cercetări pentru tentativă de omor calificat şi distrugere”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa Năsăud, Crina Sîrb.

Bărbatul care a vrut să incendieze cele două locuinţe şi să o omoare pe concubină şi pe familia femeii a fost găsit băut de poliţişti, iar luni dimineaţa este audiat la sediul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa Năsăud.

Fosta iubită a bărbatului a suferit arsuri pe 35% din suprafaţa corpului, a fost intubată şi transferată la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, iar în funcţie de evoluţia stării de sănătate medicii vor decide dacă este nevoie de transfer la o clinică specializată.

De asemenea, tatăl femeii s-a intoxicat cu fum, dat starea lui este stabilă.

 

Citește și: